2017. szeptember 21., csütörtök

Indul a Közéleti Vándortábor

A képzéssorozat célja az, hogy a fiatalok érdeklődését felkeltse többek között a civil szféra és a társadalmi szervezetek, a közszereplés és a közéleti kérdések, továbbá az önkéntesség iránt, mindezekkel elősegítve közvetlen tájékozottságukat az említett területeken.

A péntektől délutántól vasárnap délig tartandó képzés meghívott előadói és vendégei: dr. Tőkés Gyöngyvér – egyetemi tanár (BBTE) ), Sándor Krisztina – ügyvezető elnök, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, Hancz Helga – humánerőforrás-menedzser (Emerson Process Management),Szabó László – Erdély Mentőcsoport, Sorbán Attila Örs – alelnök, Edélyi Magyar Ifjak, Kovács Péter – alelnök, Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség. 
 
   A Közéleti Vándortábor székelyföldi állomásait az Udvarhelyi Fiatal Fórummal (UFF) és a Székelyudvarhelyi Europe Direct Tájékoztató Központtal közösen szervezzük. Székelyudvarhelyen ugyanezen a hétvégén kerül sor a Közéleti Vándortáborra, ahol 30 fiatal vesz részt Szövérdfi-Szép Zoltán (nonformális oktató, START Tanácsadó és Továbbképző Iroda, Temesvár) által vezetett képzésen. A képzés a civil szféra, a társadalmi szervezetek, ezen belül a szervezetépítés és szervezetmenedzsment, továbbá az emberi erőforrás menedzsment és az önkéntesség témakörére épül.
 
MIT-sajtóiroda
 

Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2013-01-22