2017. szeptember 21., csütörtök

Erdélyben vagy. Szállást keresel? Rendezvényekre vagy kíváncsi?

szallas.mitesek.net

rendezvenyek.mitesek.net

 

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) a közelmúltban útjára indította az említett két adatbázist. Mindkettőnek célja, hogy megkönnyítse a keresést, ha bárki erdélyi ifjúsági szállásokat vagy rendezvényeket keres. Szeretnénk, hogy az Erdélybe látogató iskolás csoportoknak a kirándulás mellett lehetőségük legyen bekapcsolódni egy éppen zajló ifjúsági vagy más jellegű rendezvénybe. Ez utóbbi egyben jó lehetőség arra is, hogy a magyarországi diákok ne csak helyszínek és útvonalak közül válasszanak, hanem részt vehessenek az adott régió kulturális és ifjúsági életében is.

Az említett két adatbázist folyamatosan bővítjük, s ezeket a közeljövőben a Határtalanul tanulmányi kirándulási programot működtető Apáczai Közalapítvány honlapjáról is el lehet majd érni (www.apalap.hu), akárcsak egyre több tagszervezetünk és partnerünk honlapjáról is.

Jelen felhívással szeretnénk eljutni mindazokhoz, akik közösségi tulajdonban levő szálláshelyeket üzemeltetnek (egyházi, alapítványi vendégházak, bentlakások stb.), és szeretnének bekerülni az adatbázisba. Az adatok feltöltésére közvetlenül a honlapról is van lehetőség, a következő címen: http://szallas.mitesek.net/?menu=5. Az említett kategóriájú szállások díjmentesen kerülnek be az adatbázisba. Emellett természetesen a szolgáltatói szféra számára is lehetőség van a hirdetésre, melyet 2011. június 30-ig ingyen ajánlunk, ezt követően pedig fizetés ellenében. A feltöltött adatok szervezeti jóváhagyást követően kerülnek fel a honlapra. A feltöltéssel vagy más részlettel kapcsolatos észrevételeket kérjük, küldjék a szallas@mitesek.net címre.

A rendezvényeket gyűjtő adatbázisunkba a honlapon megadott elérhetőségen lehet jelentkezni: http://rendezvenyek.mitesek.net/

 

 

MIT Sajtóiroda

Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-06-28