2017. szeptember 21., csütörtök

Készülődés az idei Tusványosra

 

 
Április 8–10. között Kalibáskőn gyűlt össze a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor központi szervezőcsapata. A találkozó célja az volt, hogy a 25 fős csapat részletesen átbeszélje az idei Tusványos főbb szervezési kérdésköreit. A hétvége során körvonalazódott a tábor fő üzenete, a fellépő együttesek névsora és a főbb programpontok.
 
A szabadegyetemre a már ismertetett időpontban, július 19–24. között kerül sor Tusnádfürdőn. A két társszervező, a Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány, valamint a Magyar Ifjúsági Tanács vezetőségi tagjaival együtt lezajlott hétvégi egyeztetésen kiderült: a program, a fellépő együttesek az igazi, megszokott és sokak által várt hangulatot biztosítják idén is. A résztvevőknek sokszínű programokban és fergeteges bulikban lehet részük. Az időszerű közéleti-politikai témák mellett kulturális programokkal, változatos koncertekkel és a már ismert partnersátrak idei kínálatával találkozhatnak.
 
A 22. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor szervezése tehát már javában zajlik, konkrét részletekkel és adatokkal pedig az elkövetkező időszakban jelentkezünk hagyományos és rendhagyó eszközök révén is. Addig is érdemes jegyezni az időpontot, s készülni az erdélyi nyár kiemelkedő eseményére! Részletekkel az elkövetkező hetekben a honlapon és a facebookon.
 
 
MIT Sajtóiroda
Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-04-10